19:00

Waggeryds IK U

Referat: Nässjö FF - Waggeryds IK U

Nässjö borta som har sitt A- lag i div 2 var motståndet på måndagskvällen.
Ett Nässjö som nog blev lite tagna av Wiks killar i början av matchen. Dom hade en hel del boll men vi var hela tiden farliga och tog ledningen tidigt efter ett påpassligt mål av Beni. Hemmalaget jobbade sig in i matchen och vi fick strida rejält för att hinna med. Mycket riktigt lyckades Nässjö både kvittera o ta ledningen innan halvleken va slut.
Andra halvlek började med WIK dominans och den höll i sig stora delar av andra.
Mattlin kvitterade efter ett kanonmål och nu tryckte vi på för en seger.
Tyvärr går då Nässjö upp och får in ett tveksamt mål som förmodligen var offside men det är inte lätt för en ensam domare att alltid ha en tydlig bild.
Trots desperata försök dom sista 10 minuterna får vi inte in kvitteringen utan Nässjö skapar chans på chans som Tobbe i målet gör nästan helt omöjliga räddningar på. Med matchens sista spark görs 4-2 o förlusten är ett faktum.
Idag lovade vi varandra innan match att vi skulle sälja oss dyrt och det gjorde vi. Vi var absolut värda en pinne.